Isle of Man: Laxey / Man Sziget: Laxey

DSC_0004.jpg

We arrived to Isle of Man on Saturday night. We were really exciting because this island seemed really special. We are spending approx. 3 weeks in Laxey as a volunteer. This is the fourth largest village on the island.

/ Szombat este érkeztünk meg a Man Szigetre. Igazán izgatottak voltunk, mivel nagyon különlegesnek ígérkezett a hely. Kb. 3 hetet fogunk Laxey-ban tölteni, mint önkéntesek. Ez a 4. legnagyobb falu a szigeten.

It has got some turist attractions, e.g.: wheels or the beach. Local people are really proud of the place but when I’m walking here, I feel nothing special, unfortunetly. Maybe it’s better in summer, maybe. But just in the last few weeks I saw more interesting, more beautiful and better mood villages… But we didn’t explore everything in the island yet! We hope the best!

/ Található pár turista látványosság, mint például a kerék vagy a strand. A helyi emberek nagyon büszkék a környékre, de mikor sétálunk, én semmi különöset nem érzek sajnos. Bárhol lehetnék. Talán nyáron szebb. Talán. De az teljesen bizonyos, hogy csak az elmúlt pár hétben, jártam ennél érdekesebb, ennél szebb és ennél jobb hangulatú faluban… Viszont még jó sok van a szigetből, amit nem volt lehetőségünk még felfedezni. Reméljük a legjobbakat!

By the way, we found this volunteer possibility on the Workaway community page. This is our first volunteer programme accross this page.

It’s always hard to find somebody, who is search something similar, than what you want. And if you think, you find someone like that, even the situation may change.

/ Máskülönben ezt az önkéntes lehetőséget a Workaway közösségi oldalon találtuk. Ez az első utazásunk ezen az oldalon keresztül. 

Mindig nehéz találni valakit, aki hasonlót keres, mint amit te akarsz. És ha azt hiszed, hogy igen, megvan, na attól még változhat a helyzet.

You can find lot of shit, strange or really weird adds in this page.

The other hard thing is we are adults. We have got own identity, own life, own minimum standard of living and we insist on them.

So if you choose any similar possibilites than the Workaway, you have to count with the surprises factor. 

/ Találhatsz rengeteg szart, furcsaságot és kimondottan bizarr hirdetéseket is az oldalon.

A másik nehézség, hogy mi már felnőttek vagyunk. Van saját identitásunk, saját életünk, és saját minimális életszínvonalunk, amit szeretnénk megtartani. 

Tehát ha bármi hasonló lehetőséggel élsz, mint a Workaway, mindig számolnod kell a meglepetés faktorral. 

( more information comes later from the Workaway. Maybe when I live in the next situation… )
/ ( további infók később jönnek a Workaway-ről. Talán mikor már egy másik szituációban élek…)
This entry was posted in other, photography, Punctually Punch, Travel / Utazós, uk and tagged , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

4 Responses to Isle of Man: Laxey / Man Sziget: Laxey

  1. Pingback: Portrait: Wood & Wool / Portré: Wood & Gyapjú | Punctually Punch Art

  2. Pingback: Isle of Man: South / Dél | Punctually Punch Art

  3. Pingback: Isle of Man: Ramsey & Douglas & Summary/Összegzés | Punctually Punch Art

  4. Pingback: Travel/Utazás: Heysham-Morecambe | Punctually Punch Art

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s