Back to the 2000’s / Vissza a 2000-es évekbe

P1030888

Yes, Treyarnon Bay gorgeous place. One of the most beautiful place in the world. But this beauty enough for your life?

/ Igen, Treyarnon Bay gyönyörű hely. Az egyike a legszebb helyeknek a világon. De ez a szépség elég egy élethez?

Rajz_no

Rajz_no1

The last time when I had quite similar life in the summertime, it was 16 years before, but nowdays I feel, this is a satire: / Az utolsó alkalom, amikor hasonló nyaram volt 16 évvel ezelőtt volt, de a mostanit tekintve úgy vélem egy szatírába kerültem:

 • we have the biggest tiny room ever – approx. 3m x 3m – in a caravan and 2 housemate. Full with private sphere. I can’t do art here / Miénk a legnagyobb apró szoba a világon – kb. 3m x 3m-es – egy karavánban és van 2 lakótársunk. Tele vagyunk privát szférával. Nem is tudok alkotni itt.
 • BUT we are Eastern European with intermediate english, we got the biggest room and we are dissatisfied. Most of our english colleagues live in their own little tent without facilities, but they are enjoy it because the weather good, the ocean so close and the landscape pretty. / DE Kelet-Európai létünkre, a közepes angolunkkal miénk a legnagyobb szoba és mi elégedetlenek vagyunk. A legtöbb hely, azaz született angol kollégánk a saját kis sátrában lakik, mosdó-wc nélkül és ők élvezik, mert jó az idő, közel az óceán és szép a vidék.
 • FEEL THE SUNSHINE! / ÉREZD A NAPSÜTÉST!
 • no phone signal / nincs telefonos térerő
 • BUT you don’t need to call anybody, because you can spend your every time with your colleagues. / DE hát semmi szükséged nem lehet rá, hogy felhívj bárkit is, ha minden idődet együtt tudod tölteni a kollégáiddal.
 • FEEL THE TEENAGE AGE! / ÉREZD A TINÉDZSER KORODAT!
 • the internet so poor as you need to wait 20 mins for your mail box loaded if the connection doesn’t cutting out under the process. No videos, no pictures. No blog… / Az internet olyan gyenge, hogy 20 percet kell várnod, hogy betöltsenek az emailjeid, ha nem szakad meg az összeköttetés a folyamat során. Se videó, se kép. Se blog…
 • BUT you don’t need to use the internet exept the facebook, because who want to spent time in a building and read news if you can be drunk outside in the most sunniest English Summer ever. / DE nincs szükséged a netre a facebook kivételével, hisz ki akarná az idejét egy épületben tölteni és híreket olvasni, ha részeg is lehetsz a szabadban, a világ legmelegebb angliai nyarát élvezve 
 • FEEL THE PARTY! / ÉREZD A PARTIT!
 • no shops, post office, hospitals, museums or any type of building exept accomodaions and private homes. / nincsenek boltok, posta, kórház, múzeum vagy bármilyen más épület a szálláshelyek és a privát házakon kívül.
 • BUT who needs these things. / DE kinek van ezekre szüksége 
 • FEEL THE NATURE! / ÉREZD A TERMÉSZETET!

P1030879

So we are leaving… / Tehát mi lelépünk…

 

This entry was posted in other, photography, Punctually Punch, Travel / Utazós, uk and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s