Travel: Owls & Raptors/ Utazás: Baglyok & Ragadozók

P1010747

The nature missed us. So when we had day off, we went to the nearest National Park, to New Forest. We were there last year. You can find that post here: click.

/ A természet már eléggé hiányzott nekünk. Így mikor végre szabadnapunk volt elmentünk a legközelebbi Természeti Parkba, a New Forest-be. Voltunk már itt tavaly. Az akkor készített bejegyzésem itt találjátok: katt.

P1010847

New Forest Golf Club

Previous time the birds centre was close, but now we could try the Liberty Owl, Raptor and Reptile Centre. It’s on the national park border, in Ringwood. 

After the Poole swans and ducks, we could continue our birds year…

/ Az előző alkalommal a madár központ már zárva volt, most viszont ki tudtuk próbálni a Liberty Owl, Raptor and Reptile Centre-t (azaz a Szabadság Bagoly, Ragadozómadár és Hüllő Központot). Az állatkert a nemzeti park határában, Ringwoodban található. 

Tehát a Pool-i hattyúk és kacsák után, folytatni tudtuk a madaras évünket…

P1010754

New information from me for me: I love the owls, they are so cute and funny and they have so cool sounds.

/ Új információ rólam, magamnak: Imádom a baglyokat, mert iszonyat jó arcok, viccesek és eszméletlen menő hangjuk van

 

My top one was the cripple one, he born with screwed beak and – claws, and his feathering is crazy. He made contact with everybody, he was curious.

/ Személyes kedvencem, a ‘námbőr ván’,  egy nyomi bagoly volt, aki csavart csőrrel és – karmokkal született, és akinek a tollazata valami őrületesen állt. Mindenkivel teremtett kontaktust, komondottan kíváncsi volt.

P1010709

The second one was Vivi. He is the first sound track star as well. He was in the sight feeding, where he didn’t care with his task. He love the camera, the viewers and he was absolutely renitent.

/ A második helyezést Vivi kapta, aki fiú. Az ő hangja hallható az első hangfelvételen is. Vivi szerepelt a látványetetésen, ahol nemes egyszerűséggel ignorálta a feladatait és ment a saját feje után. Imádta a kamerát, produkálta magát a nézőknek, azaz nekünk, tehát abszolút renitens volt

The third one was Brexit. Yes, this name is quite funny in these days… He was perfect in the show. He was the buff.

/ A harmadik pedig Brexit lett, igen elég vicces ez a név manapság… Ő viszont tökéletes volt a show alatt. Ő volt maga a profi.

But it wasn’t just the Flying Displays it was a Flying Experiences for this couple. You can try it as well, next to the other programmes.

/ Mellesleg ez nem csak egy Flying Displays azaz Repülő Bemutató volt, hanem egy Flying Experiences ami annyit tesz, hogy plusz pénzért te magad is kipróbálhatod a reptetést. Ez alkalommal ez az idős pár vettek részt ebben a programban. Ezen túl még számos hasonló lehetőséggel várják az érdeklődőket a központban.

Of course there are lot of other birds:

/Természetesen egy csomó másik madár is volt:

And yes, they have some reptile as well:

/ És igen, van egy kisebb hüllő részleg is:

and never forget ANIMALS ARE COOLER THAN YOU!

/ és soha ne feledd az ÁLLATOK KIRÁLYABBAK NÁLAD!

 

This entry was posted in other, photography, Punctually Punch, Travel / Utazós, uk and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s