Inishturk: ‘Lake’ / ‘Tó’

P1080383

Inishturk is an island, that’s mean my previous post from the Beach is not the only place where you can chill and occasionally swim. Not so far from the Beach you could find Curragh Harbour.

/ Inishturk egy sziget, szóval az előző posztomban bemutatott Strand természetesen nem az egyetlen hely ahol tudsz lazítani és alkalomadtán úszni. Nem messze a Strandtól található Curragh Harbour = Curragh Kikötő.

P1080387

I really want to swim here. Only once is enough for me. And I have big confidence to this ‘lake’:

/ Baromira szeretnék itt úszni. Már egy alkalommal is beérném. És hát a legnagyobb bizodalmam ebben a ‘tó’-ban van:

P1080395

Okay it’s a harbour, but anyway the ocean mostly stay here, like a lake and it’s quite shallow, so we have a chance a little bit warmer water in a hot day. And I sympathize with this place, for example the sheep are more friendly here:

/ Persze, ez igazából egy kikötő, de akárhogyan is az óceán nem igazán megy innen sehová, és elég sekély is, tehát van némi esélyünk arra, hogy a víz némiképp felmelegszik egy forró napon. Különben is szimpatizálok ezzel a hellyel, például a nagyon barátságos bárányok miatt: 

This entry was posted in eu, other, photography, Punctually Punch, Travel / Utazós and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s