Inishturk: The Beach / A Strand

P1080310

Next to the Community Club – which is exactly our temporary home – there is a Beach. So that’s mean we almost have an own one from this:

/ A Közösségi Klub mellett – ami jelenleg az átmeneti otthonunkul szolgál – van egy Strand. Mintha lenne egy saját ilyenünk:

P1080525

It’s not a bad feeling. But to come back is a massive training. Can you see the end of this path? A few hundred meters scarp, and you are down there. It’s okay, but the return is huh, hard…

/ Nem túl rossz érzés. Bár az, hogy visszatérj róla nem kis erőfeszítésbe kerül. Látjátok ennek az útnak a végét? Párszáz méter lejtő és ott is vagy. Lefelé még egész okés, de vissza…?

P1080510

And such a surprise, while in our country – Hungary – the weather is a big shit, almost like in winter, then in here we have really nice time, sunshine, quite warm temperature, my nose is burned, just a bit cold to swim. But if you are local child, it’s a really different fettle….

/ A legváratlanabb dolog pedig, hogy míg hazánkban elég rendesen szar idő van, nagyjából visszatért a tél, addig itt szuper napsütéses, meleg napokat élünk. Még az orrom is leégett valamelyik nap. Oké, ahhoz azért hideg, hogy ússzunk is, bár erről a helyi gyerekek azért egész máshogy vélekednek…

This entry was posted in eu, other, photography, Punctually Punch, Travel / Utazós and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s