Parallel World: Pow-Wow

The color blue represents both the sky and the sea and is associated with open spaces, freedom, intuition, imagination, inspiration, and sensitivity.
Yellow symbolizes intellect, creativity, happiness and the power of persuasion.
The color white is associated with purity, innocence, and new beginnings. It is also known as the color of heaven and a symbol of light.

/A kék szín az eget és a tengert egyaránt képviseli, és a nyitott terekhez, a szabadsághoz, az intuícióhoz, a képzelethez, az inspirációhoz és az érzékenységhez kapcsolódik.
A sárga az értelmet, a kreativitást, a boldogságot és a meggyőzés erejét szimbolizálja.
A fehér szín a tisztasággal, az ártatlansággal és az új kezdetekkel társul. A menny színeként és a fény szimbólumaként is ismert.

Pow-Wow made from abandoned bird’s nest, porcelain fuses, human hair, cat hair, different types of strings and carved tree branches using many different techniques

/ Elhagyott madárfészek, kerámia biztosítékok, emberi haj, macska szőr, különböző anyagú madzagok, faragott faágak és sok-sok különböző technika kellett ahhoz, hogy Pow-Wow létrejöjjön.

This entry was posted in Punctually Punch, sculpture, woven and tagged , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s