Inishturk Island: We are here…/Megérkeztünk…

P1080370

So our new home is a tiny, little island: Inishturk. But where is it? In Ireland!

/ Az új otthonunk tehát egy ici-pici sziget: Inishturk. De hol is van ez? Hát Írországban!

The only way to come here is with ferry ( or of course if you have own boat.) In the ‘summer-time’ you have two chance per day to come. It is a foot passanger ferry, but believe me, you don’t really need car here. And how can you find the port if you are with public transport? You have to be in a right time in the SuperValu car park, Westport. No sign. Easy, isn’t it?

/ Az egyetlen mód, hogy belépést nyerj a szigetre az komppal van ( vagy persze ha van saját hajód) A ‘nyári-időkben’ napi két alkalommal is lehetőséged nyílik az ideutazásra. Az autódat hátra kell hagynod a kikötőben, de higgy nekem, nem igazán van szükséged errefelé autóra. És hogy tudod megközelíteni a kikötőt, ha tömeg-közlekedsz? Hát csupán a megfelelő időben kell lenned a SuerValu parkolójában, Westportban. Jelzésre ne is számíts. Egyszerű, nemde?

Inishturk Island is gorgeous! And we are going to be here in the next 4 months. Sine that time I hope so I could show you everything from here.

/ Inishturk Island gyönyörű! És mi itt fogjuk eltölteni a következő 4 hónapunkat. Ez idő alatt bízom benne, hogy meg tudok nektek minden fontosat mutatni

This entry was posted in eu, other, photography, Punctually Punch, Travel / Utazós and tagged , , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s