Hair Therapy / Haj Terápia

recept

I totally ruined my hair, because I painted it for 10 years. I tried every color exception the green. I was like a chameleon. I collected some photos for you about my hair versions, but unfortunetly the most exciting types are missed (blue, yellow, silver…)

/ A 10 éven keresztül folyó aktív hajfestésnek köszönhetően, teljesen tönkretettem a hajam. Kipróbáltam minden színt a zöldet kivéve. Olyan voltam, mint egy kaméleon. Kerestem nektek pár fotót a hajvariánsaimról, de sajnos a legizgalmasabbakról nem találtam (kék, sárga, ezüst…)

When I stopped painting my hair, it was like a barbie doll hair, or a low-grade wig. Couple of years I wore very short hair, because I hoped the lot of cut are help. After that I tried lot of type of shampoo and conditioner, but my hair still was dry and dull. A bit later It is become itchy scalp and greasy too fast.

I’m a lazy girl, I don’t like to deal my looks, just if it isn’t more than half an hour. I was freak out from that hair drama.

/ Mikor abba hagytam a festését, olyan volt, mint a barbi baba haja, vagy egy rossz minőségű paróka. Pár évig nagyon rövid hajat hordtam, abban a reményben, hogy a sok vágás segít. Majd kipróbáltam egy csomóféle sampont és balzsamot, de a hajam még mindig száraz volt és matt. Egy kicsit később mindemellé már a fejbőröm is viszketett és gyorsan zsírosodott a hajam.

Én pedig egy lusta lány vagyok. Nem szeretek a külsőmmel foglalkozni, hacsaknem fér bele mindössze egy fél órába. Szóval totálisan ki voltam már ettől a haj drámától.

So I used the Google. I searched some herbal method, I drew the conclusion, then I created my HAIR THERAPY Recipe. It is healthy, cheap and very good (for me). I hope it is help for some one else too.

/ Így a Google-hez fordultam, herbál módszerek után kutattam. Levontam a tanulságot az olvasottakból, majd megalkottam a saját HAJ TERÁPIÁS Receptemet. Egészséges, olcsó és nagyon jó (nekem). Remélem lesz bárki más, akinek hasznára lesz. 

recept_1

macskohajatszarit

My Helathy hair /Az egészséges hajam: 50mmphotoblog

This entry was posted in in the kitchen, Orders / Megrendelések, other, Punctually Punch, RESULTS / EREDMÉNYEK and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s