Vote for my Pattern / Szavazz a Mintámra

I submitted this pattern for The Betabrand Double Take Design Challenge. If you like it, please vote for it. Unfortunetly You can’t really search in the vote page and there are so many other patterns too. The crt+F and write ‘P’ character is a little bit help.

Be Calm – Look Around – and if you find it PLEASE VOTE!

Thanks

/ Ezt a mintát nyújtottam be a Betabrand ‘Későn veszed észre’ desing versenyére:

remberek_01_vonalas_kek_sotetebb_previewpeople by ppunch

A feladat szerint olyan mintát kellett tervezni, ami elsőre nem annak látszik, mint ami. Emellett fontos, hogy jól mutasson ruha textilként, mivel ez a cég elsősorban szokatlan mintájú női és férfi divat termékekkel rukkol elő.

Minél több szavazatot gyűjtök össze, annál nagyobb esély van rá, hogy az én mintámat válasszák ki következő darabjukhoz. Így ha tetszik, kérlek szavazz rám!

Szavazó felülethez katt ide

Sajnos ebben a felületben nem igazán lehet keresni, mindemellett rengeteg pályamunka érkezett be. A crt + F lenyomásával és az így felugró keresőfelületbe ‘P’ betű beírásával kicsit lehet segíteni a keresést.

Légy nyugodt – Nézegess – És ha megtaláltad a mintám Kérlek SZAVAZZ RÁM! Kattints a rajzon található ‘Select’ pipára, majd a lap tetején lévő ‘Submit’ gombra. A felugró ablakba írd bele a képen látható betűket/számokat és kész is.

Köszönöm!

This entry was posted in art, COMPETITIONS / PÁLYÁZATOK, drawn, Punctually Punch and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s